Programmerare / Webbutvecklare
PipeChain Group AB med placeringsort Stockholm

PipeChain utvecklar och säljer molnbaserade mjukvarutjänster som ger våra kunder en digitaliserad helhetsbild över sin försörjningskedja, supply chain, och digitala processer. De processer vi framför allt stödjer är order- och leveransprocesserna, som effektiviserar processerna mellan kunder och leverantörer. PipeChain-koncernen är ett lönsamt bolag med 45 anställda och en omsättning på ca 75 MSEK.

Arbetsuppgifter

Som programmerare/webbutvecklare hos PipeChain kommer du att arbeta brett med både front- och back-end tillsammans med andra erfarna utvecklare. Gemensamt ansvarar ni för utvecklingen av våra molnbaserade mjukvaror, både nyutveckling och underhållsutveckling av tidigare funktionalitet.

Utbildning/Erfarenhet

Du bör ha minst 3 års relevant högskoleutbildning och minst två års professionell arbetslivserfarenhet som utvecklare.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som har ett genuint intresse av modern webbteknik och hur man skapar attraktiva och intuitiva användarupplevelser genom att kombinera god design med smarta innovativa mjukvarulösningar.

Du ska ha förståelse för interaktionen människa-dator och därmed vikten av ett väl bearbetat gränssnitt.

Som person är du social, självgående, har förmågan att fatta beslut samt är kvalitetsmedveten. Du är självklart också ansvarstagande och punktlig.

Du ska även kunna uttrycka dig väl i svenska och engelska i både tal och skrift.

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss eftersom vi vill behålla den positiva kultur och atmosfär vi har upparbetat idag, som också är en viktig del i vår framgång.

Kompetenskrav

Goda kunskaper inom PHP, HTML/CSS, Javascript/jQuery/jQuery UI och SQL.

Meriterande kunskaper

  • Kunskaper inom .NET, C#, C++, Node.js
  • Erfarenhet kring ramverk som React/Angular/Vue eller liknande.
  • Kunskaper inom EDI är också meriterande, men inget krav.

Är du intresserad?

Skicka in din ansökan, med CV och personligt brev, till johan.alm@pipechain.com. Varmt välkommen med din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande!

I want to know more!

  • *
  • *
  • *