Mjukvaruutvecklare

Vi söker nytänkande och drivna systemutvecklare till vår utvecklingsavdelning i Lund. Som mjukvaruutvecklare kommer du huvudsakligen att arbeta med utveckling av PipeChains egna mjukvaruprodukter inom området Supply Chain Management.

Mjukvaruutvecklaren kommer att arbeta med allt från arkitektur, design och utveckling av våra standardprodukter till teknisk implementation och införande av nya funktioner i våra storkundlösningar. Arbetet bedrivs både självständigt och i grupp.

PipeChain utvecklar och säljer molnbaserade IT-lösningar, som ger våra kunder en digitaliserad helhetsbild över sin försörjningskedja, supply chain. I våra IT-lösningar finns stöd för automatisering av order- och leveransprocesserna via EDI och Web, som tillsammans med våra effektiva samarbets- och visualiseringsverktyg förbättrar processerna mellan kunder och leverantörer. PipeChain är ett privatägt företag med drygt 30 anställda och en omsättning på 50 MSEK.

Våra kunder är stora internationella företag med höga krav på driftsäkerhet, funktionalitet och effektivitet. Hög kvalitet och noggrannhet är därför mycket viktigt för oss.

Vi erbjuder ett självständigt och spännande arbete i ett positivt och expanderande företag med en stark position på marknaden.

Profil:

  • Minst 3 års relevant högskoleutbildning
  • Arbetslivserfarenhet är meriterande
  • Kompetens inom Java, Javascript och HTML5
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är ett krav

Vår organisation och våra team är relativt små vilket innebär att man som Mjukvaruutvecklare snabbt blir en nyckelperson. Vi söker därför dig som är nyfiken, engagerad och som vill vara med och påverka. Vi erbjuder dig ett arbete i ett positivt och engagerat team med lång erfarenhet och stark sammanhållning. Du kommer att få goda möjligheter till fördjupad kunskap och erfarenhet inom mjukvaruutveckling. Du kommer naturligt att ha mycket kontakter med kollegor på utvecklingsavdelningen, men även på andra avdelningar, och ibland även kunder, vilket gör att dina sociala egenskaper är mycket viktiga.

Frågor om tjänsten besvaras av Robert Jansson 046-32 90 02 alt. robert.jansson@pipechain.com

Du är välkommen att skicka din ansökan, med CV och ansökningsbrev, till robert.jansson@pipechain.com. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens utgång.

Välkommen med din ansökan!