Systemutvecklare .NET/C#-fokus

Vi söker en nytänkande och driven systemutvecklare till PipeChain i Stockholm. Du kommer att arbeta med såväl utveckling av helt nya IT-lösningar som tilläggsutveckling inom ramen för befintliga IT-lösningar. Viss del av din tid kommer dessutom att vara direkt kundrelaterad.

PipeChain utvecklar och säljer molnbaserade IT-lösningar som ger våra kunder en digitaliserad helhetsbild över sin försörjningskedja, supply chain. I IT-lösningarna finns stöd för automatisering av order- och leveransprocesserna via EDI och Web, som tillsammans med våra effektiva samarbets- och visualiseringsverktyg förbättrar processerna mellan kunder och leverantörer. PipeChain är ett privatägt företag med drygt 30 anställda och en omsättning på 50 MSEK.

Som systemutvecklare hos PipeChain kommer du att vara en viktig nyckelperson då teamet är litet och engagerat. Ni kommer tillsammans att ha fokus både på utveckling av våra molnbaserade tjänster och på arbete mot kund. Du får stor möjlighet att påverka för att driva utvecklingen framåt i en organisation som uppskattar kunskap och entusiasm. Därför behöver du för denna roll vara nyfiken på utvecklingen inom området. Du kommer också att behöva ta ett helhetsansvar och vara handlingskraftig.

Utbildning/Erfarenhet

Du bör ha minst 3 års relevant högskoleutbildning och några års arbetslivserfarenhet som utvecklare.

Kompetenskrav:

  • Back-end-tekniker
  • .NET
  • C#
  • ASP .NET MVC
  • ASP .NET Web Api

Dessutom är det meriterande om du har erfarenhet av följande:

  • Javascript (ex jQuery, Angular.JS, React)
  • HTML5, CSS3
  • Utvecklat ”virala molntjänster” tjänster som sprider sig själva genom användarna (molntjänster som innehåller mycket av ”self service”, algoritmer som lär sig beteendemönster, matchning i olika avseenden)

Är du den vi söker?

För att lyckas i rollen tror vi att du är självgående, ansvarstagande och har ett stort intresse för teknikutvecklingen inom ditt område. Du ser hellre möjligheter än problem och är inte rädd för att hugga i när det behövs. Det är viktigt för dig att leverera med kvalitet. Utöver detta är du social och affärsmässig och rör dig obehindrat i både informella och professionella sammanhang. För rätt person erbjuder PipeChain ett spännande arbete med stora möjligheter och ett stort engagemang i sina anställda.

Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande!

Kontakt

För ytterligare information eller intresseanmälan, vänd dig till Lars Berglund på lars.berglund@pipechain.com.